• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Nyt slangeudtag giver mindre flowtab

  December 2018

  VM Tarm a/s har udviklet et nyt slangeudtag til mælkeindsamlingstankvogne, der giver et mindre flowtab i slangen. I det nye slangeudtag ligger slangen i et rum langs tanken i stedet for i en tromle med drejeled. På den måde er der færre drejninger på slangen, hvilket dermed giver et bedre flow.

  Desuden giver slangeudtaget et bedre ergonomisk arbejdsmiljø for chaufføren. Chaufføren slipper for at rulle hele slangen ud, hvis det ikke er nødvendigt, og slangen rulles automatisk ind igen ved hjælp af en luftcylinder, som kan styres af en fjernbetjening.

  Slangeudtaget giver desuden mere plads i kabinen. Det er muligt at anvende 2,5” eller 3” slanger.

  Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Holger Lauritsen (hl@vmtarm.dk) på tlf.: 97 37 16 44.

  VM Tarm slangeudtag