• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • VM Tarm a/s modtager hæderspris for særlig lærlingeindsats

  Maj 2019

  Den 08.04.2019 modtog VM Tarm praktikpladsprisen som DI Midt Vest giver virksomheder som gør en ekstra indsats.

  DI’s regionale formand Claus Arberg udtaler følgende:
  VM Tarm har ca. 250 ansatte, så lærlingene udgør ca. 10% af virksomhedens medarbejdere. Ud af de mange lærlinge er tre kvindelige – i en branche, der ellers er ret mandsdomineret. Alle lærlingene bliver taget godt hånd om med både fast kontaktperson og mentorordning, som begge er med til at fastholde interessen i uddannelsesforløbet trods eventuelle bump på vejen. Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi ledelsen prioriterer arbejdet med lærlinge højt – og det skal til ifølge DI’s regionale formand.

  Lærling og virksomhed har en stor fælles interesse i et godt forløb. Derfor er det så vigtigt, at virksomheden kaster sig aktivt ind i projektet, helt oppe på direktionsniveau – og at lærlingen ligeledes sørger for at få det maksimale ud af virksomhedens tilbud. Det er uden tvivl med til at nedbringe frafaldet og afgørende i forhold til at forme de dygtigste medarbejdere, siger Claus Arberg.

  Læs artiklen her.