• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • VM Tarm holder hjulene i gang i corona-tider!

  Marts 2020

  Også på VM Tarm a/s tager vi den nuværende situation i forbindelse med coronavirus særdeles seriøst. Vi gør alt, hvad vi kan for at støtte op om myndighedernes indsats for at afbøde smittespredningen: Så mange som muligt arbejder hjemmefra, kontakt mellem de tilbageværende medarbejdere undgås, potentielle smittekilder fjernes, og stort set alle besøg ind og ud af huset aflyses.

  Til vore kunder vil vi dog gerne melde ud, at vi opretholder samme høje serviceniveau som hidtil:
  ▪️ Vi kan lave service og reparationer på tankvogne
  med samme korte varsel som før.

  ▪️ Kunder kan fortsat besigtige færdige leverancer, om nødvendigt
  ved hjælp af online video eller lignende.

  ▪️ Vores sælgere er til enhver tid til rådighed for forespørgsler. Enhver form for specifikationer eller tegninger kan vi gennemgå online.

  Foreløbigt ser det ikke ud til, at vores produktion bliver ramt af den nuværende situation. Det er i den sammenhæng en fordel for os, at vi har hele vores produktion samlet i Tarm, og at vi generelt har en stor egenproduktion. Desuden er det en fordel, at vi af kvalitetsgrunde udelukkende køber stål fra europæiske stålværker.