• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • VM Tarm a/s holder hjulene i gang i disse korona-tider!

  Mars 2020

  Også hos VM Tarm a/s tar vi dagens situasjon i forbindelse med koronaviruset på største alvor. Vi gjør alt vi kan for å støtte myndighetenes innsats for å begrense smittespredningen: Så mange som mulig arbeider hjemmefra, vi unngår kontakt mellom medarbeiderne som fortsatt er på plass, vi fjerner potensielle smittekilder, og stort sett alle besøk både internt og utenfor kontoret avlyses.

  Men vi vil gjerne fortelle kundene våre at vi opprettholder det samme gode servicenivået som vanlig:
  ▪️ Vi kan gjennomføre service og reparasjoner på tankbiler
  like raskt som tidligere.

  ▪️ Kunder kan fortsatt kontrollere ferdige leveranser ved behov,
  ved hjelp av video på nettet eller lignende.

  ▪️ Selgerne våre er alltid tilgjengelige for forespørsler. Enhver form for spesifikasjoner eller tegninger kan gjennomgås på nett.

  Foreløpig ser det ikke ut til at produksjonen vår blir rammet av denne situasjonen. I den sammenhengen er det en fordel for oss at vi har hele produksjonen vår samlet i Tarm, og at vi generelt har høy egenproduksjon. I tillegg er det en fordel at vi av kvalitetsgrunner utelukkende kjøper stål fra europeiske stålverk.