Konstruktør til Teknisk afd. med håndværksmæssig baggrund

​Grundet VM Tarm A/S´ store vækst de seneste år søger vi en faglig dygtig konstruktør med erhvervserfaring til konstruktion af tankvogne.

Som konstruktør hos VM Tarm får du dine egne projekter. Du skal være med til at sikre, at kunden får den bedste tankvogn til den konkrete opgave. Derudover består arbejdet bl.a. af konstruktion og design af nye løsninger indenfor en specifik produktgruppe. Som konstruktør på VM Tarm bliver du en del af teknisk afdeling, hvor de er 22 dedikerede medarbejdere.

Vi lægger stor vægt på en professionel indstilling, men også at det skal være rart og sjovt at gå på arbejde. Du får en spændende og alsidig hverdag, hvor du som aktiv holdspiller påtager dig ansvaret for at udvikle de områder, der hører til teamet.

Erfaring

  • Du er uddannet ingeniør, produktionsteknolog eller maskintekniker med viden og erfaring indenfor konstruktion og 3D-tegning
  • Gerne erfaring fra tank/lastbilbranchen
  • Du har solid erfaring med 3D-CAD programmer, gerne Solid Works
  • Du har erfaring i styrkeberegning, drivsystemer og hydraulikopbygninger
  • Du har erfaring med at arbejde projektorienteret
  • Du kan kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale

Personprofil

  • Du er struktureret og kvalitetsbevidst
  • Du er er en positiv og serviceminded person
  • Du er udadvendt og energisk samt kan kommunikere frit på alle niveauer
  • Du trives godt i en virksomhed, hvor der stilles krav, og hvor der er gensidigt ansvar

VM Tarm tilbyder

Ansættelse i en familieejet og innovativ virksomhed med ambition om at gøre en positiv forskel. VM Tarm har et inspirerende arbejdsmiljø med gode kollegaer, højt til loftet og stort fokus på trivsel og sundhed. Du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Udover almindelige personalegoder som sundhedsforsikring, pension og kantineordning har man også en cykelbonus, mulighed for skovtur i arbejdstiden, fri adgang til den lokale idrætshal osv.

Vores tekniske afdeling råder over det mest effektive og opdaterede udstyr og software. De har bl.a. altid den nyeste version af Solid Works og PDM.

Tiltrædelse

Efter aftale, stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye kontruktør, så kan du kontakte vores Teknisk chef, Sune Boelskifte på tlf.: 99 48 33 39

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV til kta@vmtarm.dk. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.​

Om os
VM Tarm er i alt ca. 250 ansatte, og råder over et samlet areal på 51.000 kvm, hvoraf 24.000 kvm er under tag og benyttes til produktion og montage, service, el-installation, komponentfremstilling og administration i Vestjylland.Produktpaletten omfatter fodertanke, gylletanke, kemitanke, fisketanke, mælketanke, olie-/benzintanke, slamsugere og øltanke. 

​Læs mere om VM Tarm som arbejdspads. A/S

Vi gør noget for klimaet

Tankvogne og bæredygtighed

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Dokumenter

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.