-->

VM Tarm a/s søger montagearbejder til serviceafdelingen​

Kan du lide at skrue, dreje og svejse, og har du lyst til at blive en del af Vestjyllands bedste serviceteam? – Vi har rygende travlt og søger nu en dygtig montagearbejder til vores serviceafdeling.

Velkommen til din nye arbejdsplads

VM Tarm a/s producerer kundetilpassede tankvogne i rustfast stål og aluminium af høj kvalitet. Hos VM arbejder vi sammen som et hold og vi leverer det, vi lover. Vi er ca. 250 engagerede, dygtige og fleksible ansatte, som gør dette muligt.

Du bliver en del af vores serviceteam, som består af 21 erfarne kolleger. ​Din nye arbejdsplads er et topmoderne serviceværksted i Tarm med alt det nødvendige udstyr for at kunne servicere alle typer af tankvogne.

Din hverdag på VM Tarm a/s

Vores serviceafdeling tilbyder udarbejdelse af ad. hoc reparationsopgaver, planlagt service eller vedligeholdelse samt større reparations-, overflytnings- eller forsikringsopgaver. Dit arbejde vil bl.a. omfatte:

 • ​svejsning af rustfrit stål og aluminium
 • ​hydraulik- og pneumatikarbejde
 • ​servicering af undervogne.

Vi forventer ikke, du kan det hele fra dag 1, og som en del af en yderst velfungerende og dynamisk afdeling med tæt kammeratskab får du masser af erfarne kolleger, der er klar til at lære fra sig og hver dag tager hjem med deres faglige stolthed i god behold.

Vi forestiller os at:

 • du har formentlig en teknisk baggrund som klejnsmed, entreprenør- eller landbrugsmaskinmekaniker eller lign.
 • ​du er klar til at lære at svejse i rustfrit stål og aluminium og arbejde med hydraulik, hvis du ikke allerede har erfaring
 • ​du er fleksibel ift. arbejdstiden, da arbejdet med ordreproduktioner kan byde på uforudsete krøller
 • ​du taler og skriver dansk.

Vi tilbyder

Ansættelse i en virksomhed i vækst med et højt ambitionsniveau, gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt udviklende miljø, hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Du får naturligvis også:

 • ​en attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer
 • ​pensionsordning
 • ​sundhedsforsikring
 • ​gratis adgang til den lokale idrætshal
 • ​gratis massage i arbejdstiden
 • ​økonomisk bonus for at cykle/gå på arbejde
 • ​frugt- og madordning.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye montør, så kan du kontakte vores serviceleder Mikkel Keller på 9948 3349.

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV til kta@vmtarm.dk. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.​

Fra den 1/9-23 indfører VM Tarm røgfri arbejdstid. Vil vi skabe et sundere arbejdsmiljø og støtte ansatte, der ønsker at blive røgfri.

​Mød Rasmus og Bjarne fra Service

Vi gør noget for klimaet

Tankvogne og bæredygtighed

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Dokumenter

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.