-->

Operatør på svejserobot

Er du pjattet med robotter? Og vil du gerne fremstille dele til specialproducerede tankvogne i et stærkt samarbejde med dygtige kollegaer?

VM Tarm a/s søger en dygtig operatør

Hos VM Tarm a/s udvikler og producerer vi tankvogne til ethvert formål – alt fra transport af mælk og øl til biogas og dynamit. Du bliver en del af opsvejsningsafdelingen sammen med 22 erfarne kollegaer. Vi har indrettet opsvejsningshallerne på en rigtig god måde. Så selvom vi er en større virksomhed, skinner dit arbejde tydeligt igennem.

Om jobbet

​Som klejnsmed/robotoperatør er det din opgave at fuldsvejse større tankelementer (TIG-svejsning), som dine nærmeste kollegaer har hæftet op og gjort klar til robotten (FANUC Robot).

Du får det primære ansvar for at holde svejserobot kørende, samt deltage i disponering af kapaciteten på robotten. Du vil som operatør skulle betjene robotten i det daglige, samt let programmere/omstille robotten ved emneskifte m.m. Samtidig vil du også være involveret i den løbende rengøring og vedligeholdelse af robotcellen.

Arbejde, du stolt ka’ vise frem

Du vil blive ansat i en virksomhed i vækst med et højt ambitionsniveau, gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt udviklende miljø og bliver en del af en familieejet virksomhed, hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling. 

Vi forventer ikke, du kan det hele fra dag 1, og som en del af en yderst velfungerende afdeling med tæt kammeratskab, får du masser af erfarne kolleger, der er klar til at lære fra sig og hver dag tager hjem med deres faglige stolthed i god behold.

Du er...

 • Din baggrund er ikke vigtig – bare du har erfaring med svejserobotter
 • ​Du er klar til at lære at arbejde i rustfrit stål og aluminium
 • ​Du er fleksibel ift. arbejdstiden, da arbejdet med ordreproduktioner kan byde på uforudsete krøller
 • ​Du taler og skriver dansk

Vi tilbyder​

 • ​Gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø

 • ​Gratis adgang til den lokale idrætshal

 • ​Økonomisk bonus for at gå/cykle på arbejde

 • ​Sundhedsforsikring og pensionsordning

 • ​Gratis massage i arbejdstiden

 • ​Frugt- og madordning.

 • ​Attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer

Ansøgning

Har du spørgsmål eller gerne vil høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye operatør, så kan du kontakte Karsten F. Lauridsen på +45 99 48 33 25

Eller send din ansøgning og dit CV til kta@vmtarm.dk.

Fra den 1/9-23 indfører VM Tarm røgfri arbejdstid. Vil vi skabe et sundere arbejdsmiljø og støtte ansatte, der ønsker at blive røgfri.

Vi gør noget for klimaet

Tankvogne og bæredygtighed

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Dokumenter

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.