Operatør til betjening af vores kantpresser

Har du lyst til at være en del af en virksomhed i vækst? Og vil du gerne fremstille dele til specialproducerede og bæredygtige tankvogne i et stærkt samarbejde med dygtige kollegaer?​

Velkommen til VM Tarm a/s

Hos VM Tarm a/s udvikler og producerer vi tankvogne til ethvert formål – alt fra transport af mælk og øl til biogas og dynamit. Du bliver en del af komponent afdelingen sammen med 10 erfarne kolleger. Vi har indrettet komponent hallerne på en rigtig god måde. Så selvom vi er en større virksomhed, skinner dit arbejde tydeligt igennem.

Som operatør bliver det din opgave at bukke dele til vore tankvogne ud fra tegninger fra vor tegnestue. Det gør du i samarbejde med 1 kollega, og I står for at bukke alle de dele, der skal bruges i fremstilling af vore tankbiler.

Vi forventer ikke, du kan det hele fra dag 1, og som en del af en yderst velfungerende afdeling med tæt kammeratskab, får du masser af erfarne kolleger, der er klar til at lære fra sig og hver dag tager hjem med deres faglige stolthed i god behold.

Operatørarbejde i godt selskab

  • Du har formentlig en teknisk baggrund som klejnsmed eller erfaring med kantpresser.
  • Du er klar til at lære at arbejde i rustfrit stål og aluminium, hvis du da ikke allerede har erfaring.
  • Du er fleksibel ift. arbejdstiden, da arbejdet med ordreproduktioner kan byde på uforudsete krøller.
  • Du taler og skriver dansk.

Vi tilbyder

Ansættelse i en virksomhed i vækst med et højt ambitionsniveau, gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt og fagligt udviklende miljø og bliver en del af en familieejet virksomhed. Vi tilbyder en attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring, gratis fitness og andre gode personalefordele.

Ansøgning

Har du spørgsmål eller gerne vil høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye operatør, så kan du kontakte produktionschef Karsten Lauridsen på +45 21 60 30 12. Send din ansøgning og dit CV til ktp@vmtarm.dk. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi gør noget for klimaet

Tankvogne og bæredygtighed

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Dokumenter

​Hent vores: Persondatapolitik

Hent vores: Kontrolrapport

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s producerer tankvogne i rustfast stål og aluminium af høj kvalitet. 

Mere end 50 års erfaring samt en årlig produktion på 200-300 tankvogne.