Rustfast klejnsmed / robotoperatør til komponentafdelingen​

Er du pjattet med robotter? Og vil du gerne fremstille dele til specialproducerede tankvogne i et stærkt samarbejde med dygtige kollegaer?

Velkommen til VM Tarm a/s

Hos VM Tarm a/s udvikler og producerer vi tankvogne til ethvert formål – alt fra transport af mælk og øl til biogas og foder.

Du bliver en del af komponentafdelingen sammen med 20 erfarne kolleger. Vi har indrettet komponenthallerne på en rigtig god måde. Så selvom vi er en større virksomhed, skinner dit arbejde tydeligt igennem.

Rustfaste klejnsmede/robotoperatør i godt selskab

Som klejnsmed/robotoperatør bliver det din opgave at fremstille dele til vore tankvogne ud fra tegninger fra vor tegnestue. Det gør du delvis via vores svejserobot (CoWelderen) og i samarbejde med dine kollegaer, og I står for at producere de dele der skal bruges i fremstilling af vore tankbiler.

Arbejde, du stolt ka’ vise frem

Vi forventer ikke, du kan det hele fra dag 1, og som en del af en yderst velfungerende afdeling med tæt kammeratskab, får du masser af erfarne kolleger, der er klar til at lære fra sig og hver dag tager hjem med deres faglige stolthed i god behold.

Det er ikke sådan et fabriksmiljø, hvor du stirrer dig blind på endeløse serieproduktioner. Hver tankvogn er unik, og de bukkede dele er speciel tegnet til netop den tankbil og når en tankbil står klar, kan man se resultatet og stolt sige at den har jeg været med til at bygge".

Om dig

·​ Du har formentlig en teknisk baggrund som klejnsmed interesse eller erfaring med svejserobotter.

·​ Du er klar til at lære at arbejde i rustfrit stål og aluminium, hvis du da ikke allerede har erfaring.

·​ Du er fleksibel ift. arbejdstiden, da arbejdet med ordreproduktioner kan byde på uforudsete krøller.

·​ Du taler og skriver dansk.

Lyder det som verdens fedeste job?

Det synes vi selvfølgelig, det gør – men hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye medarbejder, så kan du kontakte produktionschef Karsten Lauridsen på 2160 3012.

Send din ansøgning og dit CV til kta@vmtarm.dk.

Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.