Rustfast klejnsmed/robotoperatør til komponentafdelingen

Er du pjattet med robotter? Og vil du gerne fremstille dele til specialproducerede tankvogne i et stærkt samarbejde med dygtige kollegaer?​

Om jobbet

​Som klejnsmed/robotoperatør bliver det din opgave at fremstille dele til vore tankvogne ud fra tegninger fra vor tegnestue. Det gør du delvis via vores svejserobot (CoWelderen) og i samarbejde med dine kollegaer, og I står for at producere de dele der skal bruges i fremstilling af vore tankbiler.

Tæt kammeratskab

Vi forventer ikke, du kan det hele fra dag 1, og som en del af en yderst velfungerende afdeling med tæt kammeratskab, får du masser af erfarne kolleger, der er klar til at lære fra sig og hver dag tager hjem med deres faglige stolthed i god behold.

Rustfast klejnsmed eller ?? med mod på at lære nyt

  • Du har formegentlig en teknisk baggrund som klejnsmed interesse eller erfaring med svejserobotter.
  • Du er klar til at lære at arbejde i rustfrit stål og aluminium, hvis du da ikke allerede har erfaring.
  • Du er fleksibel ift. arbejdstiden, da arbejdet med ordreproduktioner kan byde på uforudsete krøller.
  • Du taler og skriver dansk.

Hos VM Tarm a/s udvikler og producerer vi tankvogne til ethvert formål – alt fra transport af mælk og øl til biogas og dynamit. Du bliver en del af komponentafdelingen sammen med 14 erfarne kolleger. Vi har indrettet komponenthallerne på en rigtig god måde. Så selvom vi er en større virksomhed, skinner dit arbejde tydeligt igennem.

Vi tilbyder

Ansættelse i en virksomhed i vækst med et højt ambitionsniveau, gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde i et uformelt, dynamisk og fagligt udviklende miljø og bliver en del af en familieejet virksomhed, hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder en attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring, gratis fitness og andre gode personalefordele.

Ansøgning

Send din ansøgning til ktp@vmtarm.dk; emne: ”Rustfast klejnsmed/robotoperatør til komponentafdelingen” hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores produktionschef Karsten Lauridsen på tlf. +45 21 60 30 12.

Vi gør noget for klimaet

Tankvogne og bæredygtighed

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Dokumenter

​Hent vores: Persondatapolitik

Hent vores: Kontrolrapport

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s producerer tankvogne i rustfast stål og aluminium af høj kvalitet. 

Mere end 50 års erfaring samt en årlig produktion på 200-300 tankvogne.