• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Reparationer og ombygninger af tankvogn

  Vores serviceafdeling kan lave ombygninger og store reparationer af en hver slags tankvogn. Vi kan bl.a. tilbyde at udvide tankvolumen, montering af nyt chassis, ekstra aksler og/eller ny el-installation samt tilpasse eksisterende kabiner.

  Her ses nogle af vores større reparationer og ombygninger af tankvogne.


  Denne gylletank-semitrailer har fået service, klargøring, syn, udskiftning af hydraulikslanger og rør, renoveret kran, renoveret pumpe, udskiftning af PVG blok, montering af eksterne lys, ændring af program til undervogn og polering af trailer.

  Kunde: Linkogas a.m.b.a.


  Forvogn og anhænger har begge fået repareret skader på tanken samt på gangbro, rør, stiger, cykelistværn og lygter. Tanken er blevet afrenset, spartlet og malet efter reparationen.


  På anhængeren er trækstangen blevet udskiftet, 3. aksel er renoveret og endelig er skadet luftbælge på undervognen udskiftet.

  Tanken på forvognen er blevet overflyttet til et nyt chassis og har fået monteret en ny bulk-kompressor på siden af chassiset.

  Kunde: Länsförsäkringar Skåne


  Olie-/benzintankvognen har bl.a. fået overflyttet tanken, tilpasset udløbsrør, overflyttet produktpumpe samt monteret en VBG-kobling med luftservo og indikator i lastbilen. Desuden er tanken afrenset og lakeret og har fået monteret reflekser og logo.

  Kunde: Skanol A/S


  Forvognen har fået renoveret og malet tanken.

  Anhængeren har fået forlænget tanken og er ændret fra 3 til 4 aksler. Derudover er der monteret et komplet nyt chassis samt Wabco EBS-E bremseanlæg og Alcoa aluminiumsfælge. Både forvogn og anhænger er monteret med nye slangerør, skabe samt diverse lys og lygter.

  Vogntoget er monteret med udskydelig træktriangel, så det kan køre mellem Norge og Sverige.

  Kunde: Brdr. Hansen AS


  Tanken og enkelte større komponenter er afmonteret fra den gamle bil og er blevet renoveret. Derudover er der monteret sugekassette, kranarm og transporttromle, som ikke var på anlægget tidligere. Alt øvrig udstyr som skabe, slanger, hydraulik, luft, styring m.m. er udskiftet. Til sidst er slamsugeren lakeret og monteret på nyt chassis.

  Kunde: Marius Pedersen A/S


  Gylletankpåbygningen er blevet renoveret og har bl.a. fået poleret tanken, monteret logoplade m. lys, overflytning af tank, komplet hydraulik system, inklusiv PVG blok samt udskiftning af filtre etc., renovering af kran, levering og montering af komplet styring i plastboks, ombygning af rørføring og montering af VM Tarm centrifugalpumpe, nye spadeventiler, opretning af bule i tank, afmontering af slangekasse på tankens højre side og montering af VM Tarm gylle sikkerhedsventil i mandedæksel.

  Kunde: Energiselskab Vegger

  Kontakt

  Jesper M. Kristensen

  Salgskonsulent

  40 45 86 14
  jmk@vmtarm.dk