• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • VM Tarm a/s håller hjulen igång i corona-tider!

  Mars 2020

  Även på VM Tarm a/s tar vi den nuvarande situationen i samband med coronaviruset på största allvar. Vi gör allt vi kan för att stödja myndigheternas insats för att minska smittspridningen: Så många som möjligt arbetar hemifrån, kontakt mellan de medarbetare som fortfarande är på plats undviks, potentiella smittkällor tas bort och i stort sett alla besök till och från företaget ställs in.

  Vi vill dock gärna informera våra kunder om att vi upprätthåller samma höga servicenivå som tidigare:
  ▪️ Vi kan utföra service och reparationer på tankvagnar
  med samma korta varsel som tidigare.

  ▪️ Kunder kan fortsätta att inspektera färdiga leveranser vid behov
  med hjälp av onlinevideo eller liknande.

  ▪️ Våra säljare är alltid tillgängliga för förfrågningar. Vi kan gå igenom alla specifikationer eller ritningar online.

  För närvarande verkar det inte som att vår produktion kommer att påverkas av den nuvarande situationen. I detta sammanhang är det en fördel för oss att vi har hela vår produktion samlad i Tarm, och att vi generellt har en stor egen produktion. Dessutom är det en fördel att vi av kvalitetsskäl endast köper stål från europeiska stålverk.