• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • VM Tarm a/s avdekker fremtidens tanktrailer

  Mars 2014

  Det siste året har vi arbeidet intenst med utviklingen av Fremtidens Tanktrailer. 11. april 2014 presenteres en prototype.

  Prosjektet har mottatt økonomisk støtte fra Miljøstyrelsen og har hatt stort fokus på å redusere tanktrailerens egenvekt slik at nyttelastens vekt kan økes tilsvarende.

  “Prosjektet har vært en stor suksess, selv om det har vært utfordringer underveis. Resultatet lever opp til forventningene våre, og vi gleder oss til å presentere resultatet 11. april 2014“, sier Brian M. Andersen, tidligere teknisk sjef hos VM Tarm a/s. “Med prototypen vår vil vi blant annet vise bruk av nye materialer som tidligere har vært brukt i meget begrenset omfang innen landeveistransport.”

  Underveis i prosjektet har VM Tarm a/s fått hjelp fra en rekke samarbeidspartnere, blant annet SAF Danmark, Volvo ved Autohuset Vestergaard og SSAB (Svensk Stål a/s), som også vil være til stede under presentasjonen.


  Kontakt

  Sune Boelskifte

  Teknisk chef

  +45 99 48 33 39
  sb@vmtarm.dk