​Brugte tankvogne til salg

Herunder kan du se en liste over brugte tankvogne i til salg.​

​Brugt gylletrailer til salg

Læs mere

​Brugt gylletrailer til salg

Se mere 

​Brugt foder-anhænger til salg

Se mere 

​Brugt foder-forvogn til salg

Se mere 

​Brugt gylle-påbygning til salg

Se mere 

Står du og mangler en brugt trækker, gylletrailer, mælkebil, slamsuger, kemitankvogn eller lign., men er ikke klar til at købe en helt ny tankvogn? Her på siden formidler vi brugte tankvogne der er til salg for vores kunder.

Vi forstår, at investeringen i en ny tankvogn kan være betydelig, men det behøver ikke at være en hindring. Der sættes løbende brugte gylletrailere, mælkebiler, slamsugere, kemitankvogne mm. til salg, som giver dig mulighed for at erhverve et pålidelige køretøj til en rimelig pris.

Vores tankvogne har lang levetiden og vi tilbyder serviceaftale på tanken når de sælges fra ny. Hvis du ønsker det kan vi tilbyde at lave service, for at sikre, at dit køretøj forbliver i topform. Læs mere om vores serviceafdeling her.

Bemærk, at kontakt med sælgeren foregår direkte (og ikke gennem VM Tarm). Vi fungerer som en mellemmand, der giver dig adgang til kvalitetsprodukter fra vores dedikerede kunder. Har du spørgsmål til VM Tarms tankvogne generelt, er vores team naturligvis altid klar til at besvare dem.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.