Vægtoptimerede kemitanke

Vores kemitanke leveres primært i rustfast eller syrefast stål og er optimerede med hensyn til vægt, funktionalitet, levetid og vedligehold. Kemitankerne bygges i henhold til gældende myndighedskrav. 

De leveres med relevante godkendelser, alt efter hvilke produkter de skal transportere.​ 

Vi har over 25 års erfaring og en stor kundeportefølje i de nordiske lande. Vi har således et dybdegående kendskab til kemikalietankvogne til transport af mange forskellige kemiske produkter. Inden for de seneste år har vi arbejdet intenst med vægtoptimering. Nu om dage er vores kemikalietankvogne formentlig de letteste i verden.

Bitumentanke

​Alle bitumentanke er produceret i syrefast stål og kan godkendes op til 250 grader. Chassisramme, konsoller m.m. er produceret i rustfast stål. 

Derudover er der mulighed for individuelle tilpasninger. Vi råder over teknisk ekspertise og kan derfor tilbyde en bitumentankvogn, der opfylder de forskelligartede og skiftende behov, der er ved en bitumentank.

Bitumentankene produceres i henhold til de gældende myndighedskrav og suppleres med relevante godkendelser.

Komposittanke

VM Tarm a/s tilbyder komposittanke til transport af stærke kemikalier. Tanken leveres i materialerne FRP (Fiber-reinfored plastic) eller FRP+ (Fluor plastic inner layer, også kaldt halar), som gør tanken meget modstandsdygtig overfor ekstra stærke kemikalier.

En komposittank er utrolig fleksibel, da den er meget rengøringsvenlig, hvilket gør det muligt at køre med skiftende kemikalieprodukter. Derudover kan en komposittank rumme produkter med forskellige vægtfylder samt store temperatursvingninger fra -40 grader til +100 grader. Tanken er desuden isoleret med 30 mm mellem inder- og yderkappe.

​Admor Composites Ltd i Finland leverer selve komposittanken fra Finland. Alt andet materiale og udstyr, bl.a. rustfast undervogn, rørføring, ledningsnet m.m. producerer og monterer vi på vores fabrik i Tarm, Danmark. Komposittanken bliver produceret i henhold til de gældende myndighedskrav og suppleret med relevante godkendelser.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Opbygning af en kemitank fra start til slut – vi planlægger, designer og konstruerer alt fra bunden på vores egne faciliteter her i Tarm, Vestjylland.​

Vores seneste leveringer

Herunder ser du et udvalg af de​ kemitanke vi senest har leveret.

Klik på billederne for nærmere information.​

Vi har bl.a. leveret til

​Lars L. Johansen

Kontaktperson

Lars Lykkevold Johansen

Salgskonsulent

+45 20 13 79 07  llj@vmtarm.dk

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.