Kundetilpassede fodertankvogne

Vores alumiumstanke til foder bygges med rustfast undervogn, konsoller, skærmholdere og rørføring. De leveres med skydemandedæksler, cyklonfilter og egenproduceret suge-/blæsesystem.

Vi kan opbygge fodertankvogne på 3- eller 4- akslet chassis som fast- eller veksellad. Derudover producerer vi også foderanhængere og kærrer. VM Tarm a/s har gennem årtier været leverandør af fodertanke til foderstofbranchen. Det hænger sammen med vores beliggenhed i Vestjylland og vores stærke relationer til landbruget.

Fodertank på containerramme

VM Tarm a/s kan tilbyde fodertanke monteret på en kroghejseramme, som gør tankene meget fleksible og velegnede at bytte mellem lastbil og hænger. Fodertankene fås med 4 eller 5 rum og med tryk eller tryk/vakuum. Tankene er af høj kvalitet med lav egenvægt.​

Vores seneste leveringer​

Herunder ser du et udvalg af de​ fodertanke vi senest har leveret...

Klik på billederne for nærmere information.​

Vi har bl.a. leveret til

Lars Lykkevold Johansen

Kontaktperson

Lars Lykkevold Johansen

Salgskonsulent

+45 20 13 79 07 llj@vmtarm.dk

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.