Øltanke af høj kvalitet

VM Tarm bygger også tanke til øl og har i mange år leveret transportudstyr til de fleste større og mindre bryggerier i Norden. Vores mangeårige samarbejde med bryggerierne om udviklingen af tanke til transport af øl og vores store know how fra andre fødevaresegmenter gør, at vi i dag leverer udstyr af høj kvalitet, som samtidigt er skræddersyet til de enkelte kunders behov. Vi kan tilbyde tankpåbygninger, anhængere, kærrer, semitrailere og tanke opbygget på vekselladsrammer.

Sidstnævnte løsning er meget brugt indenfor transport af øl, hvor tanken ofte fragtes med tog over de store afstande, som især Norge og Sverige er udfordret af.​

Vores seneste leveringer​

Herunder ser du et udvalg af de øltanke vi senest har leveret.​

Klik på billederne for nærmere information.​

Vi har bl.a. leveret til

Jacob Hindsig​

Kontaktperson

Jacob Hindsig

Salgskonsulent

+45 51 54 16 44  jh@vmtarm.dk

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.