Donationer

VM Tarm a/s donerer løbende en del af sit overskud til forskellige velgørende formål. Donationerne har i en årrække været fordelt primært mellem udviklingsprojekter og nødhjælp, men fremover vil der være mere fokus på projekter, der har at gøre med miljø og klima.​ Donationerne styres af et udvalg bestående af direktør og biolog Astrid Carl, professor Egon Noe, vores direktør Holger Ross Lauritsen og vores bestyrelsesformand Knud Lauritsen.

​Aktuelle projekter støttet af VM Tarm a/s

Vi har over længere tid støttet Women Workers’ Training Centre i Nagalapuram i Indien. Her undervises unge kvinder i reproduktiv sundhed, kvinders rettigheder, affaldshåndtering m.m. Desuden uddannes sygeplejersker, og der tilbydes synstjek og øjenoperationer.​

Af flere omgange har vi doneret penge til nødhjælp. Her har vi valgt Folkekirkens Nødhjælp som partnere, bl.a. fordi de i vid udstrækning arbejder gennem lokale partnere. 

Det giver ansvarlig, rettidig, koordineret og effektiv nødhjælp.​

Vi er sponsorer for Herning KFUM Fodbold, en fodboldklub der satser på bredden. Mottoet er ”Her spiller vi sammen”, og fokus er, at alle skal føle sig velkomne. Vi er desuden sponsorer for fodboldklubben i Tarm og håndboldklubben i Tarm, samt en række sportshaller i nærområdet.​

Vi bidrager økonomisk til en række projekter inden for naturbeskyttelse. Bl.a. er vi med til at finansiere et forskønnelsesprojekt i Tarm by samt “Danmark redder jord” projektet i samarbejde med Naturfonden, hvor vi her har investeret i 16.667 m2 jord.​

Vi samarbejder med Tarm Skole og Ringkøbing-Skjern Kommune om at få børn til cykle mere. Det fungerer på den måde, at skolen får 20 kr. fra VM Tarm for hver dag, en elev eller en ansat cykler til og fra skole. Kommunen giver det samme beløb. Projektet kører i hele maj 22. Det endelige beløb skal bruges til at bygge en ny og udfordrende offentlig tilgængelig legeplads på skolens grund.

Vi støtter Ukraines væbnede styrker.
De europæiske regeringers økonomiske støtte til Ukraine er desværre dalende. Samtidig intensiverer Rusland deres angreb. Vi har derfor som privat virksomhed valgt at give et give et bidrag på 100.000 kr. til Den danske Ukraine komité. Pengene kanaliseres videre til våben og sikkerhedsudstyr til de ukrainske soldater. 

Vi gør noget for klimaet

Tankvogne og bæredygtighed

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.