Vores historie​

​1948:

De Danske Mejeriers Maskinfabrik i Kolding udstationerer Bernhard Lauritsen i Tarm for at servicere vestjyske mejerier.

​1962:

Bernhard Lauritsen har efterhånden oparbejdet et godt renommé blandt mejerierne og ønsker nu at være selvstændig.

Han stifter derfor i eget regi firmaet Vestjysk Mejeriservice, som kan forhandle og montere De Danske Mejeriers Maskinfabriks mejerimaskiner.

I takt med at mælketransporten fra bonde til mejeri flyttes fra traktorvogne med mælkespande til nye mælketankbiler, påbegyndes reparation og vedligehold af disse køretøjer.

​1978:

Den første mælketankvogn af egen konstruktion bygges og leveres til Mejeriselskabet Danmark – nu Arla Foods. Flere leverancer følger hurtigt efter.

​1980:

Første generationsskifte foregår. Bernhard Lauritsen sælger Vestjysk Mejeriservice til næste generation i familien. Knud Lauritsen ansættes som administrerende direktør.

​1981:

Den første eksportordre indgår. Det drejer sig om tre vogntog, som skal anvendes til at flytte overskudsmælk fra Sydvest-Norge til Oslo-området.

​1984:

Produktionen af mælketankvogne vokser kraftigt, og derfor frasælges mejeriserviceaktiviteten. Navnet ændres samtidigt til VM Tarm a/s, som er dannet med basis i ordene Vestjysk Mejeriservice.

​1988:

Produktsortimentet udvides. Der bygges nu også tankkøretøjer i rustfrit stål til transport af farligt gods, fedt, flydende affald, øl m.m.

​1995:

VM Tarm a/s køber Grindsted-firmaet Dansk Tankvogns Produktion a/s, som bygger fodertankvogne i aluminium. Denne aktivitet flyttes efter kort tid til Tarm og samkøres med den øvrige produktion her.

​1997:

Som konsekvens af udviklingen i dansk landbrug med nye myndighedskrav om gyllehåndtering påbegyndes udvikling og produktion af gylletankvogne.

2015:

Andet generationsskifte foregår. Holger Ross Lauritsen indtræder som majoritetsaktionær og administrerende direktør. Der satses bevidst og massivt på høj kvalitet, et højt serviceniveau og langvarige kunderelationer.

2015-2023:

VM Tarms a/s er i kraftig udvikling. Nabogrunde opkøbes, der investeres i ny teknologi, og der bygges en række nye produktionshaller til både nybygninger og service/reparation. Bæredygtighed og sundhed gøres til en central del af virksomhedens strategi.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.