-->

Tanke til fiskeproduktion & industri​

Fiskeopdræt er en industri i vækst, og VM Tarm har specialiseret sig i at lave højkvalitets-tankvogne til fisk. Vi leverer tankvogne til transport af smolt, levende fisk (og skaldyr) i alle størrelser, slagtede fisk, fiskefraklip, fiskeensilage osv.

Da vores fisketankvogne er lavet i rustfast stål, er de langtidsholdbare, hygiejniske og nemme at rengøre. Ligesom vores mælketankvogne er de selvfølgelig fødevaregodkendte. Desuden er alle produktberørte svejsninger og overflader undersøgt og godkendt af et eksternt firma.

Tankvognene er isolerede, og der kan tilvælges ilttilførsel og iltovervågning. Det er muligt at få indbygget vaskesystem (CIP), som overholder gældende standarder for fødevaresikkerhed. Vi imødekommer også gerne andre særlige kundeønsker, så tankvognen kan opfylde præcis dine behov.​

Vores seneste leveringer

Herunder ser du et udvalg af de fisketanke vi senest har leveret.

Klik på billederne for nærmere information.​

Vi har bl.a. leveret til

Jan Johansen​​

Kontaktperson

Jan Johansen

Salgskonsulent, Vest for Lillebælt

+45 40 38 50 33  jj@vmtarm.dk

Vi gør noget for klimaet

Tankvogne og bæredygtighed

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Dokumenter

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.