VM Tarm a/s som arbejdsplads

På VM Tarm a/s er der sjældent to dage, der ligner hinanden. Det skyldes, at vi bygger kundetilpassede tankvogne, der stort set alle sammen er forskellige. For at det kan lade sig gøre, bliver du som medarbejder nødt til at kunne tænke selv. Du har således et stort ansvar. Til gengæld får du en spændende arbejdsdag, og du får lov til at se din egen flotte tankvogn vokse frem mellem hænderne på dig.​

​Sundhed, trivsel og sikkerhed

Vi har VM Tarm a/s taget en række initiativer for at fremme medarbejdernes sundhed og trivsel:​​

Økonomisk bonus for at cykle på arbejde​

Gratis adgang til den lokale idrætshal​

Sundheds-forsikring​

Massage til medarbejdere i arbejdstiden​

Funktionærer kan gå en tur i skoven hver eftermiddag​

Frugt- og madordning​

Vi arbejder hele tiden med at forbedre vores sikkerhed under mottoet ”Sikkerhed er sund fornuft”, og det er det seneste år lykkedes os næsten at undgå arbejdsulykker.​

Fokus på lærlinge

På VM Tarm tager vi ansvar ved altid at have en stor mængde lærlinge. Vi har et særligt program for lærlinge, så vi er sikre på, at de lærer mest muligt, og i det hele taget gør vi alt, hvad vi kan, for at tage os godt af dem.

I 2019 modtog vi DI MidtVests Praktikplads for vores særlige lærlingeindsats. Samme år modtog vi også Ringkøbing-Skjern kommunes handicappris for vores arbejde med at inkludere mennesker med handicap på arbejdspladsen.

Et særligt sted

På VM Tarm a/s hersker der en særlig ånd og et fantastisk kammeratskab. Der er altid højt til loftet. Når vi skal fejre vores succeser, steger vi en pattegris, til julefrokosten danser vi folkedans og til hverdag bakker vi hinanden op.

Røgfri arbejdstid

Fra og med den 1. september 2023 er der røgfri arbejdstid på VM Tarm. Læs mere om tiltaget her.

Ledige stillinger på VM Tarm a/s

​VM Tarm dækker hele værdikæden og vi har stillinger inden for salg, projektledelse, konstruktion, produktion, elkonstruktion, service, IT, myndighedsarbejde, administration, økonomi og marketing.  Du er derfor altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning her.

Præsentation af VM Tarm a/s

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Mød nogle af de mange ansigter på VM Tarm a/s

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.