Vægtoptimering

I 2014 producerede VM Tarm a/s Fremtidens Tanktrailer, som var resultatet af et offentligt støttet udviklingsprojekt med fokus på reduktion af tanktrailerens egenvægt.

Fremtidens Tanktrailer transporterer til daglig mælk for Arla Foods i Danmark og har nu kørt ca. en million kilometer. Vi har flere gange haft den til inspektion, og der var ingen bemærkninger. Tanktraileren kan altså holde, selvom den var dimensioneret lige til grænsen af, hvad vi troede, var muligt.​

VM Tarm a/s arbejder stadig meget med udviklingen inden for vægtoptimering. Vi er bl.a. begyndt at producere tanke i duplex stål. Det er et højstyrkestål, som betyder, at vi kan reducere godstykkelsen med ½-1 mm.

Sune Boelskifte​

Kontaktperson

Sune Boelskifte

Teknisk chef

+45 99 48 33 39  sb@vmtarm.dk

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.