Service og reparationer af tankbiler, tankvogne og tanktrailere

VM Tarms serviceafdeling tilbyder udarbejdelse af ad. hoc reparationsopgaver, planlagt service eller vedligeholdelse samt større reparations-, overflytnings- eller forsikringsopgaver. Vores dedikerede og erfarne personale udfører håndsværksmæssigt kvalitetsarbejde inden for fejlfinding, mekanik, styring og el.

Flådesyn hver onsdag

Vi har indgået en aftale med Applus Bilsyn om flådesyn, hvor der kommer synsfolk forbi os i Tarm hver onsdag for at syne lastbiler og trailere. Og vi kan derfor nu tilbyde vores kunder at stå for synet.

Vi råder over et topmoderne serviceværksted i Tarm med alt det nødvendige udstyr for at kunne servicere alle typer af tankvogne. Chaufføren kan benytte ventetiden i vores chaufførrum med TV, internet, kaffe og badefaciliteter.

Serviceafdelingen kan også tilbyde salg og montering af dæk til din tankvogn. Vi kan opfylde dine krav til dæktype og tidspunkt for montering.

Derudover er vi servicepartner for BPW-aksler, SAF-aksler og VSE-styrig af aksler.

Vores serviceafdeling kan lave ombygninger og store reparationer af en hver slags tankvogn. Vi kan bl.a. tilbyde at udvide tankvolumen, montering af nyt chassis, ekstra aksler og/eller ny el-installation samt tilpasse eksisterende kabiner.

Vi tilbyder service og reparationer af alle typer tankvogne og tanktrailere (fodertank, gylletrailer, kemitank, mælketank, olie-/benzintanke, slamsugere, fisketanke, øltanke osv.).​​

Mikkel Keller​

Kontaktperson

Mikkel Keller

Serviceleder

+45 99 48 33 49  mk@vmtarm.dk

Vi gør noget for klimaet

Tankvogne og bæredygtighed

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Dokumenter

​Hent vores: Persondatapolitik

Hent vores: Kontrolrapport

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s producerer tankvogne i rustfast stål og aluminium af høj kvalitet. 

Mere end 50 års erfaring samt en årlig produktion på 200-300 tankvogne.