• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Fremtidens tanktrailer er 28% lettere

  April 2014

  Fredag 11. april 2014 presenterte VM Tarm sitt versjon av fremtidens tanktrailer, en fireakslet trykktank på 41 500 liter fordelt på tre rom med mulighet for dellast i alle rom.

  Sammenlignet med konkurrentene er tanktraileren markedets letteste, og den er vektoptimalisert på alle områder til en egenvekt på kun 6 800 kg.

  “Fra starten var målet for prosjektet en vektreduksjon på 15 %, men resultatet på 28 % og muligheten for nyttelast på over 40 tonn med dagens vektgrense på 54 tonn totalt overgår våre forventninger”, sier tidligere teknisk sjef Brian M. Andersen. Han fortsetter: “Prosjektet er et resultat av en tydelig målsetting om å være en markedsledende leverandør av tankvogner som bygger på fremtidsrettede løsninger av høy kvalitet.”

  I tiden som kommer vil fremtidens tanktrailer bli testet gjennom et hardt liv på landeveien. I den forbindelse blir den trukket av en ny Volvo FH som Autohuset Vestergaard har stilt til disposisjon.

  Kontakt

  Sune Boelskifte

  Teknisk chef

  +45 99 48 33 39
  sb@vmtarm.dk