• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Fremtidens Tanktrailer bidrar stadig til utvikling innen vektoptimering

  Januar 2017

  I 2014 produserte VM Tarm a/s Fremtidens Tanktrailer, som var resultatet av et offentlig støttet utviklingsprosjekt med fokus på reduksjon av tanktrailerens egenvekt. Les om Fremtidens Tanktrailer her.

  Fremtidens Tanktrailer transporterer til daglig melk for Arla Foods i Danmark og har nå kjørt ca. en halv million kilometer. Vi har nettopp hatt den til inspeksjon, og det var ingen bemerkninger. Tanktraileren kan altså holde selv om den var dimensjonert like opptil grensen av hva vi trodde var mulig. 

  VM Tarm a/s arbeider stadig mye med utvikling innen vektoptimering. Vi har blant annet begynt å eksperimentere med å produsere tanker i dupleksstål. Det er en høyfast ståltype, noe som betyr at vi kan redusere godstykkelsen med ½–1 mm.

  I øyeblikket er vi i gang med å produsere det første vogntoget i dupleksstål til innhenting av melk. Vogntoget skal leveres i februar 2017. 

  Har du bruk for en tankbil med lav egenvekt eller ytterligere informasjon, er du velkommen til å kontakte vår salgsavdeling på tlf. +45 97 37 16 44 eller info@vmtarm.dk.