• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Nytt slangeuttak gir mindre tap av flyt

  Desember 2018

  VM Tarm a/s har utviklet et nytt slangeuttak til melketankbiler, som gir mindre tap av flyt i slangen. I det nye slangeuttaket ligger slangen i et rom langs tanken, istedenfor på en svingbar trommel. Det gir færre dreininger av slangen, som igjen gir bedre flyt.

  I tillegg gir slangeuttaket et mer ergonomisk arbeidsmiljø for sjåføren. Sjåføren slipper å rulle ut hele slangen hvis det ikke er nødvendig, og slangen rulles automatisk inn igjen ved hjelp av en luftsylinder, som kan styres med fjernkontroll.

  Slangeuttaket gir også bedre plass i førerhuset. Man kan bruke 2,5” eller 3” slanger.

  Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte administrerende direktør Holger Lauritsen (hl@vmtarm.dk) på telefon: +45 97 37 16 44.

  VM Tarm slangeuttak