• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Nytt slangutlopp ger minskade flödesförluster

  December 2018

  VM Tarm a/s har utvecklat ett nytt slangutlopp för mjölkbilar som ger minskade flödesförluster i slangen. I det nya slanguttaget ligger slangen i ett utrymme längs med tanken istället för i en vridbar trumma. På så sätt blir det färre böjar på slangen, vilket resulterar i ett förbättrat flöde.

  Dessutom ger slangutloppet en mer ergonomisk arbetsmiljö för chauffören. Chauffören slipper rulla ut hela slangen om det inte är nödvändigt, och slangen rullas in automatiskt igen med hjälp av en luftcylinder som kan styras via fjärrkontroll.

  Slangutloppet gör även att det skapas mer utrymme i hytten. Det går att använda slangar med en dimension på 2,5” eller 3”.

  För ytterligare information är du välkommen att kontakta vår vd Holger Lauritsen (hl@vmtarm.dk) på tel: +45 97 37 16 44.

  VM Tarm slangutlopp