Slamsuger kører på treogtyvende år

​Vi kan vist godt bryste os af, at vores produkter har lang levetid.


Den pågældende slamsuger blev oprindeligt skabt til Østbø AS for hele 23 år siden. For omkring 10 år siden blev tanken overført til et nyt chassis for første gang. Efter en omfattende overhaling hos VM Tarm har den nu fået et splinternyt chassis, hvilket markerer endnu et kapitel i dens imponerende levetid.

Vi er glade for at se, at vores produkter ikke blot opfylder, men overstiger forventningerne, når det kommer til holdbarhed og pålidelighed. Denne slamsuger er et levende bevis på vores engagement i at levere kvalitet og langvarige løsninger til vores kunder.

Med den seneste opgradering og det nye chassis er slamsugeren nu klar til at fortsætte sin pålidelige service i mange år fremover, og det er endnu et eksempel på VM Tarm a/s' engagement i at levere bæredygtige og holdbare produkter.

Se også Marius Pedersens slamsuger fra 2012 som også stadig er kørende på landevejene.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.