I anledningen af Kvindernes Internationale Kampdag - mød Camilla

​Vi ser stadig flere kvinder på håndværkeruddannelserne, og her hos VM Tarm a/s har vi også nogle fantastisk seje kvinder i produktionen.


Vi vil forsætte med at stræbe efter at øge kønsdiversiteten og opfordre til at få flere kvinder ind i branchen. Vi vil have flere rollemodeller, hvilket forhåbentlig medfører, at flere vil uddanne sig og blive håndværkere.

Kvinder er for os et kæmpe aktiv i en ellers mandsdominerede branche, og en mærkedag som i dag er en god måde at blive mindet om vigtigheden af forskellighed.

Lad aldrig nogen fortælle dig, at der er noget, du ikke kan finde ud af – gør ligesom Camilla her: ”…bevis det modsatte og knokle videre”

Vi vil i den sammenhæng også nævne, at vi over længere tid har støttet Women Workers’ Training Centre i Nagalapuram i Indien. Her undervises unge kvinder i reproduktiv sundhed, kvinders rettigheder, affaldshåndtering m.m. Det gør vi naturligvis også i år.

Læs mere om projektet her.


Se videoen med Camilla og nogle af de andre seje kvinder i produktionen:


Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.