Vi støtter Ukraines væbnede styrker

​De europæiske regeringers økonomiske støtte til Ukraine er desværre dalende. Samtidig intensiverer Rusland deres angreb. Vi har derfor som privat virksomhed valgt at give et give et bidrag på 100.000 kr. til Den danske Ukraine komité. 

Pengene kanaliseres videre til våben og sikkerhedsudstyr til de ukrainske soldater. Vi håber, at vores bidrag kan inspirere andre virksomheder.


Sagen er, at ”det skriger til himlen, at Europa tilsyneladende har tænkt sig at tabe den vigtigste europæiske konflikt siden Anden Verdenskrig. Ukraine, Europas arealmæssigt største demokrati, er under angreb fra en imperialistisk erobringsmagt, som ikke lægger skjul på, at dens ambitioner går væsentligt længere” (Andrey Kazankhov, Weekendavisen).

www.dendanskeukrainekomite.dk

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.