3 x 25-års jubilæum

​Vi har haft glæden af at fejre 3 x 25-års jubilæum hos VM Tarm.


Heine Pedersen blev en del af vores team som 21-årig og var faktisk den første med en helt anden baggrund - han er udlært landmand. Han viste sig hurtigt at være en af vores dygtigste medarbejdere og er nu vores formand. Heine har formået at skabe et stærkt sammenhold blandt vores team, hvor alle står sammen om at hjælpe hinanden.


Michael Hindbo startede hos os tilbage i 1991 og er udlært her. Han opnåede hurtigt anerkendelse som en af de bedste i mælkehallen. Vi benyttede endda hans arbejde til at uddanne vores øvrige medarbejdere. Med hans fokus på kvalitet blev han senere forfremmet til formand i mælkehallen og er nu en del af vores komponentafdeling, hvor han er med til at godkende tanke.


Jens F. Jensen er udlært ved Herning Slagteri, og det tog os faktisk to år at overbevise ham om at skifte til VM Tarm og bruge sin uddannelse til rustfrit arbejde. Det har vist sig at være en stor succes for os. Han fik hurtigt øgenavnet Jens Lyn på grund af sin evne til altid at være på forkant med planlægningen.


Disse tre medarbejdere repræsenterer hver især den ånd, vi værdsætter hos VM Tarm a/s. Fortsæt det gode arbejde!


Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.