Donationer til forskellige initiativer og organisationer, både store som små – lokale og globale initiativer.

​Hvert år donerer vi en del af overskuddet til velgørende formål. Det har vi faktisk gjort i mange år. Det er ikke noget vi snakker så højt om, da vi mener det blot er en del af vores ansvar som virksomhed.


Men vi fortæller vores medarbejdere at de gerne må blære sig, når de har lavet noget de er stolte af og prøver at skyde janteloven lidt til jorden. Så det burde vi måske også selv prøve at gøre..?!

Her hos VM Tarm er vi er stolte af at støtte forskellige initiativer og organisationer, både store som små – lokale og globale initiativer.

I år har vi fx doneret til:

Udvidelse af hus til spejderne i Tarm
Vi er glade for at bidrage udvidelse af spejderhuset i Tarm. Spejderbevægelsen er kendt for at forme unge mennesker og lære dem vigtige livskompetencer. Ved at give dem et nyt sted at udforske naturen og lære om teamwork, opmuntrer vi til en positiv udvikling hos vores lokalsamfundets unge.

Sponsor i fodboldklubben i Tarm og Herning
Vi er sponsor i både Herning og Tarm fodboldklub. Vi er glade for at bidrage til at styrke det fællesskab, som sporten bringer med sig. Fodbolden binder os sammen, og vi er begejstrede for at støtte de unge i klubberne.

Women Workers’ Training Centre i Nagalapuram i Indien
Her modtager kvinder undervisning i emner som reproduktiv sundhed, kvinders rettigheder, og affaldshåndtering. Dette er et projekt, som vi har støttet i adskillige år. Udover kvindernes uddannelse i disse vigtige områder, uddannes der også sygeplejersker, og centret tilbyder synstjek samt øjenoperationer.

Skolecykling på Tarm Skole
Vi er begejstrede for at støtte skolecyklingsprogrammet på Tarm Skole. At fremme en aktiv livsstil og bæredygtige transportmuligheder er en investering i vores lokale samfund og vores fremtidige generationer. Eleverne får en tur til WOW park.

Disse projekter betyder meget for os, og vi er taknemmelige for at have mulighed for at gøre en forskel. Læs mere om alle vores donationer her.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.