• Dansk
 • Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Service og reparationer af tankbiler, tankvogne og tanktrailere

  VM Tarm a/s’ serviceafdeling tilbyder udarbejdelse af ad. hoc reparationsopgaver, planlagt service eller vedligeholdelse samt større reparations-, overflytnings- eller forsikringsopgaver.

  Vores dedikerede og erfarne personale udfører håndsværksmæssigt kvalitetsarbejde inden for fejlfinding, mekanik, styring og el.

  Flådesyn hver onsdag

  Vi har indgået en aftale med Applus Bilsyn om flådesyn, hvor der kommer synsfolk forbi os i Tarm hver onsdag for at syne lastbiler og trailere. Og vi kan derfor nu tilbyde vores kunder at stå for synet.

  Vi råder over et topmoderne serviceværksted i Tarm med alt det nødvendige udstyr for at kunne servicere alle typer af tankvogne. Chaufføren kan benytte ventetiden i vores chaufførrum med TV, internet, kaffe og badefaciliteter.

  Serviceafdelingen kan også tilbyde salg og montering af dæk til din tankvogn. Vi kan opfylde dine krav til dæktype og tidspunkt for montering.

  Derudover er vi servicepartner for BPW-aksler og SAF-aksler.

  Vi tilbyder service og reparationer af alle typer tankvogne og tanktrailere (fodertank, gylletrailer, kemitank, mælketank, olie-/benzintanke, slamsugere, fisketanke, øltanke osv.).

  Kontakt

  Mikkel Keller

  Serviceleder

  99 48 33 49
  mk@vmtarm.dk