VM Tarm gylletrailere kan bruges til meget andet end blot gylletransport...

​Det kommer som en overraskelse for os, at VM Tarm's gylletrailere lige nu bliver anvendt til at bistå ved oprydningen ved Nordic Waste.

På nuværende tidspunkt opererer flere gylletrailere døgnet rundt for at transportere forurenet vand væk fra området. Vi er glade for, at vores trailere indirekte kan bidrage lidt i denne katastrofale situation.


Vi har gentagne gange observeret, at de tanktrailere, vi oprindeligt designede til gylletransport, bliver brugt i andre situationer, især når det gælder hurtig transport af store mængder væske. Dette sker typisk i forbindelse med katastrofesituationer som den aktuelle.Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.