Nyt samarbejde med Advance Engineered Products Group

​Også i Nordamerika skal man nu kunne købe verdens bedste gylletrailere. Det sker i et nyt samarbejde mellem VM Tarm a/s og Advance Engineered Products Group.


Som en del af den globale grønne omstilling skal der i de kommende år laves biogasanlæg rundt om i hele verden. Danmark er et foregangsland inden for biogas og har derfor den fremmeste teknologi på området. På VM Tarm a/s oplever vi derfor en stigende efterspørgsel på gylletrailere til bl.a. Nordamerika.


For bedst at kunne servicere kunder i USA og Canada har vi valgt at indgå i et samarbejde med den canadiske tankvognsproducent Advance Engineered Products Group. Sidstnævnte vil tage sig af både en del af produktionen og al service og reservedelssalg.


Vi har store forventninger til det nye samarbejde og forventer i de kommende år at levere et stigende antal gylletrailere i Nordamerika.Tilmeld dig vores nyhedsmail

Du har mulighed for løbende at modtage nyt fra VM Tarm a/s. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, ved at udfylde nedenstående felter. Så er du sikret den sidste nye viden, direkte sendt til din mail.

Tilmeld dig her

​Kontakt os

​​Tværvej 25, 6880 Tarm

Klik her for rutevejledning

Telefon:  +45 97 37 16 44

E-mail: info@vmtarm.dk

CVR: 11784879

Åbningstider

Mandag - torsdag

07.00 - 16.00

Fredag

07.00 - 13.00

Lørdag og søndag

Lukket

VM Tarm a/s

​VM Tarm a/s bygger kundetilpassede tankvogne af rustfast stål og aluminium. Vores vigtigste værdier er kvalitet, service og bæredygtighed.

Vi har 60 års erfaring

og bygger ca. 300 tankvogne om året.